Rendszerünk előnyei

Milyen szerintünk a jó könyvelés és jó könyvelőiroda a 21. században? Modern, gyors és pontos. Épp ezért egyedi rendszert dolgoztunk ki, amellyel mindezen a kritériumoknak megfelelhet az Ön irodája is, így pedig nemcsak jobb szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek, de költséghatékonyabb munkát is végezhet! Rendszerünk főbb előnyei a következők:

GYORSABB ADATFELDOLGOZÁS

A cégünk által kidolgozott rendszernek hála a könyvelés közbeni adatfeldolgozás gyorsabb lesz, így a folyamatok lényegesen rövidülnek és egyszerűsödnek. Ennek első lépése a számlák scannelése, majd automatikus felismertetése és végül átadása a könyvelő programnak.

 

PONTOSABB KÖNYVELÉS

Az automatizmussal és az emberi „érintés” nélküli feldolgozással a számlák feldolgozottsága elérheti a 95%-ot, azaz gyakorlatilag nincs többé félrekönyvelt számla.

NINCS TÖBBÉ POSTA!

A digitalizálás nemcsak általunk, de igény esetén akár az ügyfelek által is elvégezhető, ezzel akár a postázást is kiváltva.

HATÉKONYABB KOMMUNIKÁCIÓ

Tapasztalataink szerint a könyvelő idejének jelentős részét foglalja le az ügyfelek informálása, és a könyvelési dokumentumok beszerzése. Ennek megkönnyítése érdekében létrehoztuk Ügyfélkapu rendszerünket, amelyen az alábbi funkciók érhetők el: Adónaptár, Dokumentumok feltöltése, Hírlevelek. 

 

Többet szeretne tudni a jövő könyveléséről?

Töltse le prospektusunkat, vagy olvassa végig Szolgáltatásaink részletes leírását!